• ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΔ 16/07/10 ΩΡΑ 13.00

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΔ 16/07/10 ΩΡΑ 13.00

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010
Παρασκευή 16 – 07 – 10 Στο Ιόνιο, αναμένεται ηλιοφάνεια. Στην Ήπειρο, αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις μεσημεριανές και απογευματινές όμως ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά τμήματα. Στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές σε ορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα θα έχουν τοπικό στη Δυτική Μακεδονία, όπου θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με καλό καιρό. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια. Σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στα νησιά του Αιγαίου, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες - Βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση στο Ιόνιο 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση. Έτσι θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 35 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 21 έως 36 βαθμούς, στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 25 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 17 έως 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 17 – 07 – 10 Στο Ιόνιο, αναμένεται ηλιοφάνεια. Στην Ήπειρο, αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις μεσημεριανές και απογευματινές όμως ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις και από το μεσημέρι, θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πρόσκαιρες σποραδικές βροχές στα ορεινά της Δυτικής κυρίως Θεσσαλίας. Στα νησιά του Αιγαίου, αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στο Ιόνιο 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 32 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 21 έως 33 βαθμούς, στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 23 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 36 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 17 έως 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 18 – 07 – 10 Στο Ιόνιο, αναμένεται ηλιοφάνεια. Στην Ήπειρο, αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις μεσημεριανές και απογευματινές όμως ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως όμως σε ορεινές περιοχές. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι. Στη Δυτική Θεσσαλία, υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στα νησιά του Αιγαίου, αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στο Ιόνιο 3 - 4 μποφόρ και στο Αιγαίο αρχικά 5 μποφόρ και από το βράδυ 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 20 έως 33 βαθμούς, στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 21 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 15 έως 33 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Για σήμερα Παρασκευή, αναμένονται νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα Βόρεια του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοανατολικοί 4 - 5 μποφόρ. Στα Ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα όμως, κατά περιόδους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο Σάββατο, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοανατολικοί 4 - 5 μποφόρ. Στα Ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα όμως, κατά περιόδους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για σήμερα Παρασκευή, αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα γύρω ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο Σάββατο, αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα γύρω ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ
Πολυχρόνης Κώστας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Xalazi.gr © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates